Röster från klienter

Röster från klienter

Här kan du läsa några av mina klienters ord om mig, som de vänligt låtit mig publicera.

Ganska snabbt i terapin började jag känna en inre ro och frid. För första gången i mitt liv känner jag mig lycklig och tillfreds, jag får nästan knipa mig i armen ibland: får jag lov att må så här bra? Charlotte är en fantastisk mentor och terapeut och hennes intresse för människor gör att man känner sig sedd. Hon är rak och tydlig, bra på att iaktta och ge återkoppling samt på att göra klockrena analyser. Jag har en känsla av energi inom mig och en vilja att möta livet i stället för att gömma mig. Livet är fullt av möjligheter och jag känner mig nyfiken på att se vad det har att ge.

Jennie Johansson, 42

Charlotte är en ödmjuk, lyhörd och kompetent terapeut och jag är så tacksam att jag blev rekommenderad att gå till henne. Våra träffar hjälpte mig att hantera en svår situation i mitt liv. Jag upptäckte också nya sidor hos mig själv och påbörjade en inre resa som fortfarande pågår.

Emelie, 29

När jag träffade Charlotte första gången var jag så nedstämd och vilse att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Efter några samtal kändes det redan bättre. Jag kände att någon förstod mig och jag fick lättare fokus på mina bra sidor och kunde ta mitt liv vidare därifrån. Med tydliga mål för varje vecka och en lista över saker jag praktiskt kunde ta mig till, löste vi ”mitt liv” så bra att jag nu lever min dröm. Jag bor i mina drömmars stad och har ansökt och fått heltidsjobb. Charlotte har hjälpt mig genom en väldigt tuff period i mitt liv och för det är jag evigt tacksam, tack!

Robin, 35

En av anledningarna till att jag valde att gå till just Charlotte var för att hon hade skrivit på sin hemsida att varje människa bär på sina egna svar, och det tror jag verkligen på. Jag hade bara lite svårt att se det, men hon ställde de rätta frågorna, vilket verkligen fick mig att tänka efter och ifrågasätta hur jag ville leva mitt liv. De beslut jag kom fram till hade jag nog tagit så småningom ändå, men det hade nog tagit betydligt längre tid. Det känns som om en tyngd har försvunnit från kroppen. Jag vet inte riktigt vad som händer härnäst och det känns så klart lite läskigt, men mest känns det spännande! Jag vet att allt kommer att lösa sig till det bästa.

Josephine, 27

Charlotte skapar ett tryggt tillåtande rum och ser mig, bara det bidrar så mycket. Samtidigt är hon en väldigt unik terapeut. Oerhört klarsynt, professionell, seende och grundad. Och så hennes djupa empati, känslighet, förmåga att känna och höra det som finns mellan raderna. Hon lyfter fram den sida hos mig som jag själv har svårt att se och lyfta, som jag tvivlar så mycket på. Den ljusa, vänliga och goda sidan som har ett öppet och givande hjärta. TACK från mitt hjärtas allra djupaste vrå.

Paulina, 43

KONTAKTA MIG

11 + 1 =

Kontakt

Adress och mottagning:
Spira utveckling
Charlotte Pehrson
Kyrkogatan 19
222 22 Lund

Telefon: 0709-404192

E-post: info@spirautveckling.se

Skype: charlotte.pehrson

Prenumerera på mitt inspirationsbrev!

Jajamän! Kolla din inbox!

Enter your details to grab my FREE awesome freebie #2

To edit this opt-in text/box, refer to the Initial Set Up Instructions Page

Success! Check your inbox!

Enter your details to grab my FREE awesome freebie #3

To edit this opt-in text/box, refer to the Initial Set Up Instructions Page

Success! Check your inbox!

Pin It on Pinterest