Stödjande samtal

Någon som lyssnar

När livet känns tungt eller när förändringar av olika slag blir för påfrestande, kan det vara viktigt att få prata om sina tankar och känslor med en utomstående samtalspartner som varken värderar eller dömer. Utifrån dina behov lyssnar jag och stödjer dig, för att hjälpa dig att hantera situationen som du befinner dig i.

Sorg, stress, ensamhet

Att söka stöd och hjälp är både modigt och sunt. Mycket kan hända i livet, både i det yttre och i det inre, som gör att vi behöver sträcka ut handen och be om hjälp. Jag tycker att texten “När förändringen blir till sorg” på ett fint sätt förklarar hur även sådant som till det yttre kanske inte tycks så stort kan ge upphov till djupa känslor av sorg och förlust. I det stödjande samtalet finns jag här för dig och stöttar dig på dina villkor. Det kan vara genom att lyssna, genom vara ett bollplank eller en avlastningsplats. Stresshantering och mindfulness kan också vara värdefulla verktyg. Dina känslor och behov är alltid i fokus.

Telefon, Skype, mejl

Jag erbjuder stödjande samtal både på min mottagning i Lund och online via Skype samt över telefon. Föredrar du att skriva i stället för att prata kan vi kommunicera via e-post. Första samtalet via Skype/telefon erbjuder jag till halva priset för att du ska få möjlighet att känna om stödjande samtal är något för dig. Jag har paketpriser vid köp av flera samtal. De betalas vid ett och samma tillfälle och kan utnyttjas under ett års tid.

Priser coaching:
30 min: 500 kr (introduktionspris 250 kr)
50 min: 800 kr (introduktionspris 400 kr)
Paketpris tre sessioner (50 min): 2 250 kr
Paketpris fem sessioner (50 min): 3 600 kr
Paketpris tio sessioner (50 min): 6 800 kr

Stödjande samtal via e-post
Föredrar du att kommunicera via mejl, så är du varmt välkommen att höra av dig. Du har halva priset på första mejlet, där du beskriver din situation och jag ger dig respons och stöd.

Pin It on Pinterest

Share This